Back to Work outfit inspiráció

A szívünk még mi is a vízparton hagytuk, de az őszi hétköznapok elkerülhetetlenül közelednek, ezért úgy gondoltuk, kicsit feldobjuk a szezon közeledtét. A szokásos outfit inspiráció következik, ZIA budapest stílusban, az office vibe jegyében.

 

 

THE LITTLE BLACK DRESS

Felfedjük a no effort, mégis stílusos irodai szett formulát: válassz egy kis fekete ruhát - VEGAN LEATHER T-SHIRT DRESS -, egy letisztult zakót - WINTER STUDIO CROP JACKET -, és egy elegáns, de karakteres cipőt, majd törd meg a look visszafogottságát egy vörös rúzzsal!

 

 

 

EDGY LINES

Ha a vagányan kifinomult stílust részesíted előnyben, akkor ez az outfit neked szól! Kapj magadra egy basic bodyt, egy fekete nadrágot - CITY LEGACY TRAPEZE PANTS -, és egy különleges zakót - CITY LEGACY 2.0 STUDIO JACKET -, ami definiálja a szett egészét! Egy ilyen look mellett ízlésesen mutathat egy vörös manikűr és pár hangsúlyos ékszer is.

  

 

PEARLY WHITE

Használd ki az átmeneti idő előnyeit, amíg még teheted, és mutass egy keveset a lábaidból! A CITY LEGACY FAUX LEATHER SHORTS letisztult, de jellegzetes darab, ezért bátran tekints rá a szetted középpontjaként! Fölülre egy hófehér, ujjrésznél felsliccelt blúzt - CRUZ CROP TOP - választottunk, amit egy erősen feminin fülbevalóval még ártatlanabbá tettünk, a maszkulin stílusú nadrágon pedig a karakán cipővel erősítettünk.

 

 

 

Könnyebbé tesszük az irodába való visszatérést: vásárolj minimum 20.000 HUF értékben, és válassz egy ajándék SCRUNCHIE csomagot, TRADEMARK CAP-et vagy TOTE BAG-et! A részleteket és a választható ajándékokat ide kattintva találod.

Vissza a blogba