BCEFW DIGITAL FASHIONWEEK

Nézd meg a SS21 divatbemutatónkat:
Hungarian Fashion and Design Agency által rendezett Budapest Central European Fashion Week (BCEFW) évente kétszer kerül megrendezésre, bemutatva több mint 50 közép-európai és más nemzetközi dizájnerek munkáját divatszakembereknek és a médiának globálisan. A BCEFW kiemeli a regionális divatipar és a nemzetközi együttműkösések kreatív és kereskedelmi jelentőségét.
A BCEFW minden szezonban létrehoz egy kiállítóteret a kiegészítő tervezőknek és egy pop-up üzletet. Dizájnnal és divattal kapcsolatos programok, kiállítások, kölönleges helyszíneken mint például bárokban, hotelekben, éttermekben kerülnek megrendezésre, ezzel bemutatva a budapesti hangulatot a látogatóknak.
A sajtónak, befolyással rendelkező és vásárló vendégeknek különleges programok elérhetőek
A vírushelyzetre tekintettel a Hungarian Fashion and Design Agency  a SS21 Budapest Central European Fashion Week-et októberben digitális formában rendezi meg.

Az online esemény a BCEFW hivatalos weboldalán lesz közvetítve 2020. október 6-7 között.
Magyar márkák mellett számos közép-európai tervező fogja bemutatni a 2021-es tavaszi-nyári kollekcióját. Az eseménynek köszönhetően, habár a digitális térben lesz, a magyar tervezőknek lehetősége adódik, hogy bekerüljenek a divat nemzetközi körforgásába és Magyarország egy lépéssel közelebb kerül a regionális kiemelkedő szerepéhez a divatiparban.

Az online esemény a Hungarian Fashion and Design Agency által lesz közvetítve a jelenlegi hivatalos információk szerint. A vírushelyzetre való tekintettel a szervező fenntartja a programváltozás lehetőségét.