SS21

NATURAL IMPERFECTION

 

A ZIA BUDAPEST az első magyar highstreetstyle márka, amit Csizmazia Anett alapított 2017-ben, és azóta megjárta a hazai divathét mellett, a Milano, Ljubljana és a bécsi fashion week-eket is.

 

A 2021-es nyári kollekciója is a minimalista, könnyen kombinálható darabokat részesíti előnyben, amelyek olyan időtlen fazonokból állnak, amelyek a tervező szerint hosszú évek múlva is alapdarabként funkcionálnak majd ruhatárunkban.

 

SS21 kollekcióval szeretnék a városi, elvárásokkal teli életet egy kicsit közelebb hozni az elfogadóbb természethez, párhuzamot hozva azzal, hogy a nők a tökéletlenségükkel tökéletesek.

Ehhez a kollekcióhoz együtt dolgozott az alapító egy haza textil tervezővel, Fülöp Lucával, akivel megalkották a fenntartható irányelvük logóját, ami jelképezi számukra a természetet a városiasággal karöltve. A logót minden fenttartható darabon használni fogják a jövőben, az ss21 kollekcióban a tervező kézzel festi fel a darabokra, így a logó megőrzi természetes tökéletlenségét.

 

A kollekciókban több organikus anyagot használnak. Kombinálják darabjaikban a könnyed oversize fazont a női test szépségét kiemelő darabokkal nem elfelejtve az időtlen stílust a funkcionalitást. Bohém stílusú kimonók, elegáns maxi ruhák és a keypiece darabjaik is megjelennek egy kicsit új köntösben.

Ebben a kollekcióban debütál a ZIA beach kollekciója fürdőruhával és strandruhával, amik újrahasznosított anyagokból készülnek.

Diszkréten, erőlködés nélkül tűnik ki a tömegből a kollekció, hangsúlyt fektetve az önmagát elfogadó nőre, aki kiélvezi a városi élet pezsgését de nem felejt el visszakapcsolódni a természethez sem, ezért is ez a szlogen köszön vissza néhány alapdarabon: „I’m a brutally soft woman.”

A színek tekintetében a fehér, a bézs, az okker sárga és a fekete játszik kulcsszerepet.

A kollekció különleges kiegészítői lesznek a nyers kristályok, kövek, amik a legjobban jelképezik a márka üzenetét tökéletes tökéletlenségükkel. Készülnek kollabborációban nyakláncok Németh Franziska ékszertervezővel és egyéb home decorok ezekből a kövekből, ásványokból.

Alapítás: 2017

ziabudapest.com

IG: ziabudapest

a@ziashowroom.com

Fotók: Kecskés Marci

 

NATURAL IMPERFECTION

 

ZIA BUDAPEST is the first Hungarian highstreetstyle brand, founded by Anett Csizmazia in 2017, since then she has also been to the Hungarian Fashion Week, Milano, Ljubljana and Vienna Fashion Weeks.

 

The 2021 summer collection favors minimalist, easy-to-combine pieces that consist of timeless styles that the designer says will function as a base piece in our wardrobe for many years to come.

 

With the SS21 collection, I want to bring urban, expectant life a little closer to a more accepting nature, paralleling the fact that women are perfect with their imperfections.

For this collection, the founder worked with a home textile designer, Luca Fülöp, with whom they created the logo of their sustainable policy, which symbolizes nature for them along with urbanity. The logo will be used on all sustainable pieces in the future, in the ss21 collection the designer paints the pieces by hand so the logo retains its natural imperfection.

 

More organic materials are used in the collections. They combine the lightweight oversize style in their pieces with pieces that highlight the beauty of the female body without forgetting the timeless style of functionality. Bohemian-style kimonos, elegant maxi dresses and their keypieces also appear in a slightly new robe.

The ZIA beach collection is debuting in this collection with swimwear and beachwear made from recycled materials.

Discreetly, effortlessly, the collection stands out from the crowd, with an emphasis on the self-accepting woman who enjoys the bustle of the city life but doesn’t forget to reconnect with nature either, which is why this slogan is back in some basic pieces: “I’m a brutally soft woman. "

In terms of colors, white, beige, ocher yellow and black play a key role.

The special accessories of the collection will be raw crystals, stones that best symbolize the brand’s message with their perfect imperfections. Necklaces are made in collaboration with a jewelry designer Franziska Németh and other home decor from these stones and minerals.

 

Founded: 2017

ziabudapest.com

IG: ziabudapest

a@ziashowroom.com

Photos: Kecskés Marci