SS '20

 DEJA VU kollekciónkkal azt szeretnénk, ha beleszeretnél, és egy hétköznapi program helyett a ruhatár felépítése élmény és vágy lenne, melynek emléke minden nap boldoggá tesz, amikor felveszed a ruháinkat.

"Vásárolj kevesebbet, válassz jól, tartsd fenn." – Vivenne Westwood

A SS20 DEJA VU kollekcióban legkelendőbb és kulcsfontosságú darabjaink „urbanchic-vintage” hangulatban jelennek meg, amelyek még évekig a ruhatárad gyöngyszemei lesznek. Ebben a szezonban is előtérbe kerül a remek kombinálhatóság, olyan darabokkal, amelyek az otthon meghitt környezetében elegáns megjelenést kölcsönöznek viselőjének, de kilépve az utcára a nagyvárosi stílust mutatja. A SS20 kollekciót a szín- és anyaghasználatban a bipolaritás jellemzi - minimális színekkel és mintás, bohém hangulattal, odafigyelve a minőségi anyaghasználatra.

Anyagaink Európából származnak, minden darabunk Magyarországon készül és limitált darabszámú.

Limitált számban megjelenik a kollekcióban a ZIA „toiletry bag”, amely funkcionális és bohém kiegészítője a ZIA megjelenésének. A táskák deadstock anyagokbólkészültek a fenntarthatóság érdekében, minden darabot egyedileg varrva.

Kollekciónk bemutatására meghívtunk egy „lifestyle” modellt, Mtenga Biancát, aki életstílusával és divatérzékenységével tökéletes összhangban van a ZIA budapest világával.

Fotózta: Kecskés Marci

Model: Attractive, Mtenga Bianca

Smink és haj: Nógrádi Barbi

Styling: Sparklemonde, Mtenga Bianca, Csizmazia Anett

Designer assistant: Janó Diana