3 must-have ruhadarab a tavaszi-nyári szezonra

A könnyen párosítható, időtlen alapdarabok képezik a ZIA budapest esszenciáját. A droppok nagy része ilyen must-have darabokból áll, amiket hosszú évekig, akár egy életen át is a ruhatárunkban tudhatunk. Ebben a blogposztban most bemutatjuk, hogy melyik az a három ZIA budapest darab, ami nélkül nehezen tudnánk elképzelni a tavaszi-nyári szezont.

 

 

OVERSIZE CRUZ SHIRT

A légies OVERSIZE CRUZ SHIRT a nyári könnyedség megtestesítője. Kényelmes, lenge viselet, ami a finom esésének köszönhetően elegáns, az oversize sziluett és a mély hátkivágás mégis lezserré teszi. Megtalálod 100% selyem, fekete muszlin, fehér muszlin és mintás változatban is.

 

 

RUE ET FLEUR SWIMSUIT

Gondoltál már arra, hogy a kedvenc egyrészes fürdőruhád a városban is viseld? Ha még nem, akkor ideje kipróbálnod! Viseld úgy, akár egy pamut bodyt, amihez választhatsz szoknyát vagy nadrágot és opcionálisan egy extra felső réteget is! Így a fürdőruhád még jobban ki tudod használni, és meglátod milyen jól fog esni a viselete a legmelegebb nyári napokon.

 

 

RUE ET FLEUR OVERLAPPING KIMONO

A kimonó az egyik kedvenc ruhadarabunk, nem véletlenül kap helyet minden egyes droppban. Nem tudnánk elképzelni a nyarakat nélkülük, annyira sokoldalúak. Ez az átlapolós, megkötős darab hordható ruhaként, vagy egyszerűen csak a szettes extra, utolsó rétegeként, de még otthoni viseletnek is több, mint tökéletes. Válaszd nude vagy szürke színben!

 

 

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy a jövőben se maradj le a tippekről, hírekről és újdonságokról!

Vissza a blogba