ITT A ZIA BUDAPEST HARMADIK DROPJA; A BACK TO WORK

A ZIA budapest egy izgalmas újdonsággal indítja a szezont: a Back to Work drop olyan darabokból épül fel, amelyek ízlésesen ötvözik az irodai sikket és a városi, modern kényelmet.

 

 

Az új drop darabjai ugyanúgy helyt állnak az urbánus mindennapokban, mint különlegesebb alkalmakkor, ha egy hosszú munkanapot egy spontán esti program követ.

 

A színpaletta hű a márkához: nagyrészt fekete és bézs árnyalatokat köszönthetünk, amiket bordó és kék darabok törnek meg, izgalmas mintákkal felpezsdítve. Olyan kulcsdarabok érkeznek ezúttal, mint a ROCKAWAY RAINCOAT és a komplementer párja, a ROCKAWAY BUCKET HAT. Ez a két állatmintás darab külön-külön is az outfited statement darabja lesz, de együtt viselve egy felejthetetlen signature lookot alkotnak. Ezen minta továbbfejlesztéséből született a ROCKAWAY 2.0 MINI OVERSIZE SHIRT, ami az újból virágkorukat élő retro mintákat idézi, mégis modern és kortalan, a bő, könnyed esésű fazonnak köszönhetően pedig mindenkin előnyösen mutat. Kimonókból természetesen ezúttal sem szenvedünk hiányt: a kék és a fekete WRAP MINI KIMONO kötött, pamut anyagból készül, ami az otthoni komfortot ünnepli, mégis ideális utcai viseletre. Párosítsd a hozzá illő puha nadrággal, vagy hűvösebb napokon viseld a szetted extra rétegeként!

 

 

Számos minta és fazon már ismerős lehet, mivel a drop egésze a korábbi darabok újragondolásából született. A ROCKAWAY és a SILK TOUCH minta már előző darabokat is díszített, az ikonikus ZIA budapest CRUZ V-kivágás pedig most sem maradhatott ki. A drop nem csak a szabásvonalaktól időtlen, hanem a válogatott anyaghasználattól is: a pamuttól kezdve a viszkózkeveréken át egészen a minőségi műbőrig. Ami a kiegészítőket illeti: két oversized tote bag egészítheti ki az őszi szettjeink, amik óriás méretük által praktikusak a rohanós reggeleken, a hagyományos baseball sapka pedig négy új színben elérhető: rózsaszín, hófehér, khaki és rozsdabarna.

 

 

Időtlenség, fenntarthatóság, modern funkcionalitás és letisztult esztétika: ezekkel jellemeznénk a ZIA budapest harmadik, Back to Work dropját! A darabokat megtalálod a márka webshopján és a ZIA budapest showroom&atelierben (Bp. 1054 Széchenyi utca 12. - kedd: 15:00 - 19:00, péntek: 10:00 - 14:00, hétfő, szerda, csütörtök - bejelentkezés alapján/előre egyeztetett időpontban).

Vissza a blogba