Legyen a tiéd Csalár Bence legújabb könyve!

Csalár Bence "Színfalak mögött" c. könyve után most megjelent "A fenntartható divat kézikönyve" c. hiánypótló műve, amelyben nagy örömünkre a ZIA budapest is szerepel. A könyv mélyrehatóan, mégis egy erősen vizuális és szórakoztató módon kalauzolja végig az olvasót a hazai környezettudatos divat térképén, miközben a fenntarthatóság legfőbb kérdéseire is a legaktuálisabb válaszokat nyújtja. Szakmai és laikus szemmel nézve is egy igazi must-have darab - nem mellesleg coffe table könyvnek sem utolsó!

 

Legyen a tiéd a fenntartható divat bibliája! Az első öt 60.000 feletti vásárláshoz Csalár Bence csodás könyvét adjuk ajándékba, amiből mindent megtudhatsz a fenntartható magyar divatról. 

 

 

 

Számunkra a környezettudatosság a kezdetektől fogva fontos, ezért is tervezünk a slow fashion mozgalom jegyében. Időről időre újravizsgáljuk a tervezési folyamatainkat annak érdekében, hogy még fenntarthatóbbak lehessünk. Emellett igyekszünk a közönségünket is edukálni, mert gyakran még mindig homály fedi a tényt, hogy miért kerül többe egy dizájner darab. Célunk, hogy olyan ruhadarabokat valósítsunk meg, amik időtlen és praktikus elemei lehetnek a vásárlóink ruhatárának. Két legfőbb végjegyünk a minőségi anyaghasználat és az időtálló, kortalan sziluettek, továbbá nagy mennyiségben dolgozunk európai deadstock anyagokkal (pamut, viszkóz, selyem, újrahasznosított poliészter, vegán bőralternatívák). Bővebben itt olvashatsz a fenntartható törekvéseinkről.

Vissza a blogba