Mintás nyári outfit ötletek

A monokróm, minimalista szettek szerelmesei vagyunk, de ez nem zárja ki a mintás darabokat sem a gardróbunkból. A legfrissebb Summer In The City drop több új mintával is érkezett, ezekből kiválasztottunk hármat, és szetteket készítettünk a ZIA budapest vibe jegyében. Íme, a nyári outfit ötleteink mintás darabokkal a fókuszban!

 

 

FESTIVAL OR DOWNTOWN?

Az első szettet a nyári, kétlaki életmód inspirálta: ez a look tökéletesen megállja a helyét bármely fesztiválon és a városban is! Ha bizonytalan vagy a mintás darabok viselésében, akkor kövesd az aranyszabályt: a szetted minden egyéb eleme legyen szimpla és azonos színű!

 

TRADEMARK CAP - black

TOUCH jumpsuit

VISION LONG KIMONO - multicolor

ZIA budapest gyűrűk

 

 

 

 

CITY NIGHT

A következő look főszereplője a mintás ROCKAWAY OVERSIZE SHIRT DRESS, amit lehetetlen figyelmen kívül hagyni. A minta a feminin vonalat erősíti, míg a túlméretezett szabás elég teret hagy a fantáziának, de a hozzá tartozó övvel akár a derekad is kiemelheted. Magassarkú szandállal, a kedvenc felsliccelt nadrágunkkal és letisztult ékszerekkel párosítottuk.

 

ROCKAWAY OVERSIZE SHIRT DRESS - tiger print

CITY LEGACY TRAPEZE PANTS - black

ZIA budapest gyűrűk

 

 

 

URBAN COMFORT

A harmadik outfit a városi komfort jegyében született. A TULUM mintás nadrág játékosan kiegészíti a póló feliratát, az bézs sapka pedig feldobja az egyszerű összképet. Tökéletes look a rohangálós, nyári hétköznapokra.

 

TULUM KIMONO PANTS

TRADEMARK CAP - Beige

HANDMADE EMBROIDERED OVERSIZE T-SHIRT - Black

 

Vissza a blogba