Őszi outfit inspiráció

Már javában az őszi napokat tapossuk, így teljesen normális, ha olykor túlontúl hosszúra sikerül a reggeli készülődés. A kreativitásod könnyedén felrázhatod egy pár új ötlettel, éppen ezért, most készítettünk három ZIA budapest szettet, amikből inspirációt meríthetsz az ihletszegény reggelekre.

 

 

Nyáron a többség a világos színeket részesíti előnyben, az őszről pedig mindenki a sötétebb árnyalatokra asszociál, de miért ne választhatnál ezúttal pasztell outfitet egy hűvösebb napon is? Ebben a szezonban még ütősebb egy világos look, mivel kitűnik a szürke napokon és a sötét kabátok rengetegéből.

 

BASIC OVERSIZE T-SHIRT - WHITE

WRAP MINI KIMONO TROUSERS - winter edition - beige

WINTER KIMONO COAT - blue wool

TRADEMARK CAP - pink

 

 

Ezt a lookot a sportos, városi élet ihlette. Tökéletesen megállja a helyét, ha épp egy pilates vagy jógaórára sietsz, hiszen a mintás esőkabátot és baseball sapkát felkapva a szetted teljesen kompatibilis lesz egy edzés utáni találkára is.

 

TRADEMARK CAP - khaki

ZIA BUDAPEST SIGNATURE ACTIVEWEAR - khaki zöld top

ZIA BUDAPEST SIGNATURE ACTIVEWEAR - khaki zöld nadrág

CITY LEGACY 2.0 OVERSIZE BAG - dark brown

 

 

A mai blogposzt utolsó outfitje egy ízig-vérig ZIA budapest look! A BOUNDLESS JUMPER a minőségi gyapjúkeverék anyagának, a V-kivágásnak és az oversized szabásnak köszönhetően a hanyag elegancia megtestesítője! Egy ilyen túlméretezett sziluettnek kifejezetten jól áll a magassarkú, a CITY LEGACY TRAPEZE PANTS felsliccelt szára pedig egy játékos részletet visz az összképbe.

 

CITY LEGACY BOUNDLESS JUMPER

CITY LEGACY TRAPEZE PANTS - black

 

 

Frissítsd fel az őszi-téli ruhatárad, és válogass az időtlen WINTER SALE darabokból 30-50% kedvezménnyel!

Vissza a blogba