OVERSIZE CRUZ SHIRT - Hogyan viseld?

 A CRUZ egy ikonikus fazonunk, ami a SS22 1ST DROP alkalmával most könnyed blúzok formájában született újjá. Négyféle variációja közül válogathatsz: fehér muszlin, fekete-fehér mintás muszlin és 100% selyem vagy muszlin fekete. Egy igazi ZIA budapest kulcsdarab, ami bármely gardrób időtlen, must-have tagja lehet akár egy életen át. Az anyaga enyhén átlátszó, ami elegáns és egyben vagány megjelenést kölcsönöz. Az OVERSIZE CRUZ SHIRT iránt érzett szerelmünket nagy örömünkre ti is osztjátok, ezért úgy döntöttünk, készítünk egy blogposztot, amiben három opciót mutatunk arra, hogy hogyan viselhető ez a sokoldalú darab.

 

 

DATE NIGHT

Az OVERSIZE CRUZ SHIRT minden szettet elegánsabbá tesz, hiszen önmagában is egy kifinomult darab. Ennek köszönhetően gyerekjáték elegáns outfitet összeállítani vele. Magassarkúval, a játékos, felsliccelt CITY LEGACY trapéznadrággal és a khaki RUE ET FLEUR fürdőruhával párosítottuk - utóbbit a vízparton kívül bátran viseld bodyként! Ha egy bulira vagy randira készülsz az esti órákban, akkor ez a look tuti befutó: telis-tele van izgalmas, sejtelmes részletekkel, mégsem túlzó, így lesz ízlésesen szexis.

 

 

SMART ELEGANCE

Ez a look maga a sportos nyári elegancia megtestesítője! A magas minőségű műbőrből készült CITY LEGACY short egy klasszikus alapdarab, mégis bármely szettet megkoronáz. Az anyag és a szín kombinációja kiemeli a tömegből, a szabása és a földszín időtlensége mégis örök darabbá teszi. Chunky szandállal és minimalista ZIA budapest gyűrűkkel párosítottuk. 

 

 

URBAN CHIC

A harmadik egy igazi ZIA budapest look. Az OVERSIZE CRUZ SHIRT egy aszimmetrikus, hátul hosszabb fazon, így bátran viselheted a kedvenc leggingseddel is. A khaki ZIA budapest SIGNATURE ACTIVEWEAR-t vettük alapul, kiegészítőnek pedig a basic fekete TRADEMARK CAP-et és az OVERSIZE TOTE BAG-et választottuk, az egészet pedig egy hófehér sneakerrel törtük meg. Szuper kényelmes és stílusos szett a pezsgő városi hétköznapokra!

Vissza a blogba