OMOROVICZA X ZIA BUDAPEST: ajándék Omorovicza arckezelés a ZIA budapest vásárlásod mellé!

Elkötelezett hívei vagyunk a minőségi, magyar márkáknak, ezért végtelen öröm a számunkra, hogy egy ilyen világszínvonalú, luxus branddel kollaborálhatunk, mint az Omorovicza.

Szeretnénk veletek együtt ünnepelni a nyár kezdetét, ezért egy izgalmas együttműködést hoztunk Nektek.

  

Lássuk, mivel kedveskedünk nektek a ZIA budapest webshopon és az üzletben:

Vásárolj minimum 60.000 Ft értékben, és megajándékozunk egy 30 perces mini Omorovicza arckezeléssel, amelynek értéke 20.000 Ft! Emellé 2 db Omorovicza termékmintát adunk ajándékba.

A bejelentkezéssel kapcsolatos információkat a kuponodon fogod megtalálni.

 

Offline üzlet:

ZIA budapest Showroom & Atelier

(1054 Bp., Széchenyi u. 12. / kedd - csütörtök: 15:00 - 19:00, péntek: 10:00 - 14:00)

Online vásárlás esetén a kupont a csomagodban találod majd.

Webshop: ziabudapest.com

  

Milyen ajándék vár rád az offline Omorovicza üzletekben?

Ha vásárlásod végösszege meghaladja a 30.000 Ft-ot, akkor megajándékozunk egy 10.000 Ft értékű ZIA budapest utalvánnyal, amit a ZIA budapest webshopon vagy az üzletében használhatsz fel a hónap végéig. Emellé egy scrunchie csomagot vagy egy TRADEMARK CAP-et adunk ajándékba, amit az Omorovicza üzletben vehetsz át a vásárlásodkor.

 

Offline üzlet:

Omorovicza Bőrápolási Központ (1061 Bp., Andrássy út. 45. / hétfő - vasárnap: 10-18)

 

 

5 lépéses nyári arcápolási rutin Omorovicza kedvencekkel

 

Évszakváltáskor a bőr mindig eltérő ápolást igényel, hiszen az időjárás változásai megviselik, és újabb igények lépnek fel. Az Omorovicza a hazai gyógyvizek erejével dolgozik, hogy a bőröd a saját legjobb verziója lehessen.

 

  1. LÉPÉS: TISZTÍTÁS

A tisztítás a rutinod alappillére, elhagyhatatlan lépés. A megnőtt páratartalomban a szervezeted faggyútermelése is növekszik, így még nagyobb szükség van az alapos tisztításra. Enélkül a többi lépés sem lenne annyira hatékony, hiszen tiszta alapra van szükség ahhoz, hogy minden termék kimaxolhassa a hatását.

 

Az Omorovicza TISZTÍTÓ HABot használhatod reggelente, vagy lefekvés előtt. Eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket anélkül, hogy csökkentené a bőr nedvességtartalmát. Nem tartalmaz szulfátokat.

 

 

 

  1. LÉPÉS: TONIK

 

A tonik használata opcionális, de erősen ajánlott. Elsőre sokan feleslegesnek tartják, majd pár használat után a kedvencük lesz, hiszen az extra táplálást a bőr mindig meghálálja. Még jobb, ha olyan terméket választhatsz, amivel a nap során bármikor felfrissítheted magad, akár csak ez az Omorovicza darab.

 

Az Omorovicza MAGYAR KIRÁLYNŐ PERMET azonnal felfrissíti a bőrt és üdítőleg hat a lélekre is a neroli- és rózsaillatával. A tisztító, hidratáló és tonizáló hatású terméket a királynévíz, a világ első feljegyzett parfümje ihlette, amelyet Erzsébet magyar királyné számára készítettek a 14. században. Napközbeni frissítőként vagy tisztítás utáni tonizálásra is kiváló.

 

 

 

  1. LÉPÉS: EXTRA ÁPOLÁS

 

A különböző szérumok szintén elhagyhatók, ám ebben a lépésben történik az igazi varázslat! Ezek a termékek koncentráltan tartalmazzák a különböző tápanyagokat, amit a bőröd már az első használat után is szemmel láthatóan érzékelni fog. A C-vitamin például minden bőrtípusnak ajánlott, csak úgy issza a bőr!

 

Az Omorovicza NAPI C-VITAMIN SZÉRUM az antioxidánsokban gazdag vitaminnak egy rendkívül stabil és hatékony formáját rejti magában, így védelmet nyújt a mindennapos környezeti hatásokkal szemben. Emellett serkenti a kollagéntermelődést, aminek hatására bőre fiatalosabbnak tűnik majd. Felfrissíti a fakó arcbőrt, valamint kiegyenlíti és ragyogóvá teszi azt.

 

 

 

  1. LÉPÉS: HIDRATÁLÁS

 

Bőrtípustól függetlenül mindennapos hidratálásra szintén mindenkinek szüksége van. Ha a bőröd nem mutat extrán vízhiányos jeleket, akkor a nyári melegben elég lehet egy könnyed állagú arckrém is, bátran kísérletezgess velük!

 

Az Omorovicza KÉNYEZTETŐ NAPPALI KRÉM elősegíti az egészséges kollagén- és elasztin termelést feltölti és teltebbé varázsolja a az arcbőrt. Fokozza a bőr természetes védekező képességét, így egész nap óv a stressz által okozott kortizol termelődés sejtjeinkre gyakorolt káros hatásával szemben és a városi élet szennyeződései ellen.Egy csodálatos paradoxon: a gyorsan felszívódó gazdag krém azonnal mélyen táplálja a bőrt, mégis pehelykönnyű érzést biztosít, ezért minden bőrtípus számára ideális.

 

 

 

  1. LÉPÉS: FÉNYVÉDELEM

A fényvédő használata egész évben elengedhetetlen, ám nyáron a magasabb UV-A és UV-B sugárzás miatt kiemelten fontos. Éppen ezért a bőrápolási rutinod utolsó lépése mindig a fényvédő legyen!

 

Az Omorovicza ÁSVÁNYI FÉNYVÉDŐ SPF30 cink-oxid és titán-dioxid hatékony kombinációját tartalmazza, mely anélkül nyújt széles spektrumú védelmet az UVA/UVB sugarak ellen, hogy eltömítené a pórusokat vagy irritációt okozna. Az ásványi eredetű fényvédők működésük során fizikailag akadályozzák meg hogy a nap sugarai elérjék a bőrfelszínt, míg a kémiai fényvédők felszívódnak, és végül átengedik a nap káros sugarait. Ebből adódóan a kémiai fényvédők eltömíthetik a pórusokat, allergiás reakciót idézhetnek elő, és irritálhatják a bőrt; ezért az érzékeny vagy aknére hajlamos bőrre az ásványi alapú formulák jelentik a legjobb választást.

 

Vissza a blogba