Next level homewear a ZIA budapesttől

Többé-kevésbé mindannyian megválogatjuk, hogy miben hagyjuk el az otthonunkat, de azt már jóval kevesebben, hogy miben töltjük az időt a négy fal között. Az otthoni viseletet hajlamosak vagyunk elhanyagolni, pedig már kutatások is bizonyítják, hogy ha kellő figyelmet fordítasz a loungewear szettjeidre, az a kedvedre, a motiváltságodra és a produktivitásodra is pozitív hatással lehet. Itt az ideje, hogy félretedd a lyukas, bolyhos, "otthonra még jó lesz" szetteket, és beszerezz pár kényelmes, de stílusos darabot, amivel otthon is kifejezheted a személyiséged - nem mellesleg, ez is egyfajta öngondoskodás!

 

A NADRÁG

A nadrágoknál elsősorban arra érdemes figyelni, hogy a derekuk gumis legyen, így ülő helyzetben is maximális kényelemben lehet részed. Az anyagösszetétel is fontos szempont: a pamut egy könnyen beszerezhető, és szuper választás, de nem árt, ha az anyagnak van némi rugalmassága is, vagy még jobb, ha kötött!

 

A darabok balról jobbra:

WRAP MINI KIMONO TROUSERS - winter edition - blue

CITY LEGACY 2.0 KNITTED TROUSERS - blue

WRAP MINI KIMONO TROUSERS - winter edition - beige

SIGNATURE ACTIVEWEAR - khaki

 

 

A FELSŐ

Ha még idegenkedsz a no-bra trendtől, akkor otthon el is kezdheted hozzászoktatni magad, vagy próbálkozhatsz sportmelltartószerű, kényelmes mini topokkal, mint például a SIGNATURE ACTIVEWEAR felső része lila/khaki színben vagy a CITYLEGACY 2.0 runway kollekció kék PIPE TOP-ja. Ezekre már bármilyen felsőt felkaphatsz, amiben jól érzed magad, és őszintén komfortosnak ítéled, de választhatsz olyan darabokat is, amik nyújtanak némi támogatást a mellrésznél, mint például a ZIA budapest megkötős kimonó felsők.

A darabok balról jobbra:

CITY LEGACY HANDMADE PRINT OVERSIZE T-SHIRT

WRAP MINI KIMONO - winter edition - blue

WRAP MINI KIMONO - winter edition

CITY LEGACY 2.0 PIPE TOP

 

 

A PULÓVER

Egy puha ölelés nem csak a kedvenc pokrócodtól, de oversized kötöttektől is érkezhet! Nincs is jobb érzés, mint az egész napot egy meleg, túlméretezett pulóverben tölteni - különösen, ha az még jól is néz ki!

A darabok balról jobbra:

GENDERLESS BOUNDLESS JUMPER - showpiece v1

CITY LEGACY 2.0 BOUNDLESS IN BLUE

GENDERLESS BOUNDLESS JUMPER - showpiece v2

CITY LEGACY VEST - BROWN

 

 

A KIMONÓ

Elérkeztünk a ZIA budapest ikonikus darabjaihoz; a kimonókhoz. Kényelmesek, sokféleképpen viselhetők, minden testalkaton előnyösen mutatnak, és bármikor fel tudod kapni magadra egy utolsó rétegként, ha esetleg fáznál. A ZIA budapestnél sokféle hosszúságú, színű és anyagú darabot megtalálsz, a selyemtől kezdve a kötötteken át egészen az átlapolós kimonókig.

A darabok balról jobbra:

RUE ET FLEUR SILK OVERSIZE KIMONO

CITY LEGACY 2.0 OVERLAPPING KIMONO DRESS - black

RUE ET FLEUR OVERLAPPING KIMONO - grey

VISION LONG KIMONO - multicolor

 

 

A KIMONÓ SZETTEK

Végül pedig, ha igazán le szeretnéd nyűgözni magad a homewear outfiteddel, a kimonó szettjeink neked készültek! Drámai és kifinomult hatást keltenek, így a leghétköznapibb otthoni mozzanatoddal is egy hollywoodi színésznőnek érezheted magad.

 

A darabok balról jobbra:

WEEKEND KIMONO

WEEKEND KIMONO PANTS

CITY LEGACY 2.0 OVERLAPPING KIMONO DRESS - blue

CITY LEGACY 2.0 KNITTED TROUSERS - blue

CITY LEGACY 2.0 OVERLAPPING KIMONO DRESS - black

CITY LEGACY 2.0 KNITTED TROUSERS - black

 

 

Iratkozz fel a ZIA budapest hírlevélre, hogy mindig értesülj a legfrissebb tippekről, újdonságokról és kedvezményekről, ráadásul minden új feliratkozót egy 15%-os kuponnal ajándékozunk meg!

Vissza a blogba