Summer In The City: itt az új ZIA budapest drop!

A ZIA budapest második dropja a pezsgő nyári napokat ünnepli, városi kiadásban. A kollekció megmutatja, hogy a szezon izgalmai az urbánus közegben ugyanúgy virágzanak és ugyanannyi élményt tartogatnak számunkra, mint a vízparton. A kollekció ezt az élettel és programokkal teli hangulatot idézi, amihez a darabok funkcionalitása is idomul.

 

 

 

Az oversized sziluettek - a márka védjegye - most nem csak a kényelmet és a lezser eleganciát képviselik, de a nyári hőség megmentői is, hiszen ilyen szettekben a legkisebb szellő is könnyedén felfrissít, az extra komfortérzetet nem is említve. A finom textíliák is az előbbieket erősítik: viszkóz és annak keveréke, muszlin, pamut és deadstock anyagok is helyet kaptak az anyaghasználatnál.

 


A színpaletta minimalista vonalon marad: khaki, fekete és a barna árnyalatai kerülnek hangsúlyba, amik közül kivillan az év egyik divatszíne: a ragyogó fűzöld. A mintákból sem szenvedünk hiányt: a tigris és a leopárd bundáját idéző printek díszítik az egyes darabokat, míg a VISION LONG KIMONO egy meglepő színkombinációban öltött formát.

 

 

A TOUCH TOP a tavalyi évben akkora népszerűségnek örvendett, hogy az idei nyáron különböző színekben született ujjá, a fűzöldtől kezdve a fehéren át egészen a mintás változatokig. Ez egy könnyed crop top, amit szinte bármivel gyerekjáték stílusosan párosítani, hiszen egyszerű darab, az aszimmetrikus, kézzel készített vállrész mégis feldobja ezt az időtlen darabot.

 

 

Egy másik kulcsdarab a RUE ET FLEUR jumpsuit, ami ezúttal szembeszökő, fényes rozsdabarna változatban érkezik, állítható pántokkal, amik ízlésesen a vállrészre és a dekoltázsra helyezik a hangsúlyt, az oversized fazon pedig végeredményben kellemes egyensúlyt teremt. A finom maxi ruhák is fontos szerepet játszanak a kollekcióban, a ZIA budapest most négyféle opciót kínál az idei nyárra.

 

 

Természetesen az ikonikus CRUZ szabás ezúttal is egy visszatérő elem: fűzöld és fekete blúz formájában vethetjük velük magunkat a nyárba, amiket az extra oversized szabás és az egyedi ujjmegoldások tesznek különlegessé. Az OVERSIZED ROCKAWAY SHIRT DRESS mellett pedig képtelenség elmenni: ezt a statement mintás darabot ruhaként vagy ingként is viselheted, az időjárás és kedved szerint.

 

 

A ZIA budapest Summer In The City drop elérhető a webshopon és a Showroom & Atelierben (Bp. 1054 Széchenyi utca 12. - kedd - csütörtök: 15:00 - 19:00, péntek: 10:00 - 14:00).

Vissza a blogba