Summer In The City Zodiac Game

 Játékra hívunk Titeket! Akár hiszel az ezotériában, akár nem, azon nem lehet vitatkozni, hogy ezek a játékok mennyire szórakoztatók. Csillagjegyek szerint összegyűjtöttük, hogy a legújabb Summer In The City dropból az egyes darabokat kiknek szánnánk. Keresd meg a saját csillagjegyed, és lássuk, mennyire találtuk fején a szöget!

 

 

 

VÍZÖNTŐ

A művészetek és a tudományok embere, a vízöntő biztosan otthonosan fogja érezni magát a szürkéskék RUE ET FLEUR OVERLAPPING KIMONO-ban, aminek a megkötős, eltúlzott mandzsetta kiegészítése még a csillagjegy lázadó énjére is reflektál. 

 

 

BAK

Az örök tervező és céltudatos bak gardróbjából nem hiányozhatnak a praktikus kiegészítők. A ZIA budapest TRADEMARK CAP nem csak menő, de mindig jól jön a nyári hőségben, ráadásul 9 különböző szín közül válogathatsz.

 

 

NYILAS

Megtaláltuk a tökéletes ruhát a szenvedélyes és szabadszellemű nyilas számára: MOVIN OUT KAFTAN DRESS. A légies, oversized szabás elég teret hagy az impulzivitásnak, míg a viszkóz keverék anyag komfortot biztosít a nyilas mozgalmas életéhez.

 

 

SKORPIÓ

A megközelíthetetlen skorpió számára mi sem lenne ideálisabb, mint egy túlméretezett, de elegáns blúz. Az OVERSIZE CRUZ SHIRT friss zöld színének és modern hátkivágásának nehéz ellenállni, akár csak a skorpió vonzerejének.

 

 

MÉRLEG

Mindannyian döntésképtelenek vagyunk olykor a tükör előtt készülődve, ezért bele se merünk gondolni, hogy a mérlegek mit érezhetnek ilyenkor. A ROCKAWAY OVERSIZE SHIRT DRESS ingként és ruhaként is viselhető, így máris két opciót nyújt a megfontolt mérleg számára.

 

SZŰZ

A pontos és kitartó szűznek egy letisztult stílusú, minimalista vonalvezetésű darabra van szüksége, hogy céljait hatékonyan véghez vihesse. A TOUCH JUMPSUIT szépsége az egyszerűségében rejlik, és biztosan nem vesztegeti majd a szűz értékes idejét, hiszen bármivel kombinálható. 

 

 

RÁK

A rák érzelmes és kifinomult, akár csak a TULUM KIMONO, ami mindig menedéket nyújt a rák számára, ha csalódik a valóságban. Az otthon kényelmében, nyaralás alkalmával és a hétköznapokon is megállja a helyét, így a ráknak máris akadt egy biztos pontja.

 

 

HALAK 

A TOUCH TOP barna mintája a túlvizezett ecsetvonásokat idézi, amiben a víz elemű, művészlélek halak biztosan örömét leli.

 

 

OROSZLÁN

Hogyan kerülhetsz a figyelem középpontjába egyetlen nyári toppal? A vibráló fűzöld színű TOUCH TOP-pal lehetetlen a tömegbe olvadni, így garantáltan az oroszlán kedvence lesz.

 

 

BIKA

A bika irigylésre méltó szépérzéke egyértelműen a TOUCH TOP-ért kiált, kifinomult olívazöld színben, a kézzel készített vállrész pedig még vonzóbbá teszi ezt a darabot a csillagjegy számára.

 

 

IKREK

A kissé különc ikreknek természetesen a Summer In The City drop egyik legkülönlegesebb darabja jár: az aranybarna RUE ET FLEUR JUMPSUIT. A hátán a pántok tetszés szerint állíthatók és minőségi viszkóz-selyem keverékből készül - az ikrek kedvence lesz.

 

 

KOS

A VISION LONG KIMONO mintája szépen harmonizál a kosban szunnyadó kimeríthetetlen energiákkal és célratörő életmódjával. A hossza és merész színei tekintélyt parancsolók, akár csak a kos egész lénye.

 

 

Mégsem tetszik, amit Neked szántunk? Előfordulhat, kattints ide a teljes kollekcióért, és találd meg a személyiségedhez leginkább illőt!

Vissza a blogba