Te megtaláltad már a kedvenc őszi pulóvered?

A falevelek sárgulása csak egyet jelenthet: elérkezett a forró italok, a sorozatmaratonok, a puha plédek és a világ gondjaitól elhatároló óriás pulóverek időszaka! Persze a pulóvereket nem csak az otthoni kuckózás alkalmával imádjuk, az őszi szettek alapvető részei is! Ha még nem találtál rá a kedvencedre, vagy csak a meglévő kollekciód gyarapítanád plusz modellekkel, akkor a legújabb blogposztunkra épp időben találsz rá!

 

 

A SOKOLDALÚ

A WEEKEND SLEEVE STYLE SWEATER egy lezser esésű, puha pamut pulóver, ami a V-kivágás és a laza fazon miatt bárkin előnyösen mutat. Nude és barna színben elérhető, a különlegessége pedig a játékos harangujjakban, és az elöl összehúzható részletben rejlik.

 

 

 

A KÖTÖTT

Úgy tűnik, a grandpa style még jó darabig velünk marad, amit egy cseppet sem bánunk, helyette három pihe-puha pulóverrel ünnepeljük ezt az újból virágzó, de időtlen trendet! A darabok a CITYLEGACY 2.0 runway kollekció részei, ezért csak erősen limitált számban elérhetők. Kényelmes oversized szabás, megnyújtott hossz és ujjrészek, valamint apró részletek jellemzik ezeket a pulóvereket. Neked melyik lett a kedvenced?

 

A darabok balról jobbra:


GENDERLESS BOUNDLESS JUMPER - showpiece v2

CITY LEGACY 2.0 BOUNDLESS IN BLUE

GENDERLESS BOUNDLESS JUMPER - showpiece v1

 

 

 

AZ OVERSIZED MINIMALISTA

Ha egyszerűen csak egy alapdarabra vágysz, amire mindig számíthatsz, akkor a - feketébe hajló - sötétzöld MOSS OVERSIZE JUMPER vagy a BOUNDLESS JUMPER 2.0 lesz a te kedvenced. Mindkét darab pamut keverék, amik a textúrájuktól és a könnyed esésüktől különlegesek. Utóbbi modellből már csak egyetlen egy elérhető!

 

 

Tudtad? Már csak pár nap maradt az EXTRA ACCESSORY promóciónkból: Vásárolj minimum 20.000 HUF értékben, és válassz egy ajándék SCRUNCHIE csomagot, TRADEMARK CAP-et vagy TOTE BAG-et! Ha a kosarad értéke meghaladja a 20.000 Ft-ot, akkor nincs más dolgot, mint választani egyet az ajándékok közül. Tedd a kosaradba, és az összeg automatikusan levonásra kerül!

Vissza a blogba