ZIA budapest nyári alapdarabok

A ZIA budapest a minőségi alapdarabokat részesíti előnyben, a droppok időtlen stílust képviselnek. Egy ilyen palettával gyerekjáték a reggeli készülődés, hiszen a ZIA budapest darabok kellemesen harmonizálnak egymással. Ha még csak most fogtál bele egy tudatos ruhatár kialakításába, vagy jól jönne pár ötlet egy örök nyári gardróbhoz, akkor a blogposztunk neked szól!

 

 

MAXI DRESS

A MAXI DRESS egy igazi nyári jolly joker! Ha éppen nincs kedved vagy időd egy ütős szetten gondolkozni, akkor elég csak felkapnod magadra ezt a ruhát egy szandállal, és már kész is a stílusos nyári look! Válaszd ragyogó fűzöld színben, pamut, arany csíkos bézs változatban vagy ütős TULUM mintával, viszkóz keverék anyaguknak köszönhetően a legmelegebb napokon is könnyed viseletek!

 

 

TRADEMARK CAP

Klasszikus fazon nyolc különböző színben: ez a ZIA budapest TRADEMARK CAP. Egy hagyományos baseball sapka szezontól függetlenül is örök alapdarab, de a nyári napokon nem csak egy extra kiegészítője a szettednek, hiszen a káros napsugaraktól is véd.

 

ROCKAWAY OVERSIZE SHIRT DRESS

Mindenkinek szüksége van egy nyári statement darabra. A ROCKAWAY OVERSIZE SHIRT DRESS az egyik legjobb választás, mivel az időjárás és a kedved szerint ingként vagy ruhaként is hordhatod, a drámai minta pedig egyből felöltöztet. Párosítsd egyszerű darabokkal, hogy a merész minta igazán érvényesülhessen!

 

TOUCH TOP

A TOUCH TOP a tavalyi évi kedvencetek volt, ezért idén is elhoztuk nektek - most hét különböző változatban -, hiszen egy egyszerű, de stílusos top kötelező darab minden nyári ruhatárba! Plusz különlegessége, hogy zero waste szabászati technikával készült, így az előállítása nem termel fölösleges textilhulladékot.

 

Vissza a blogba