ZIA budapest outfit ötletek - fókuszban a jumpsuit

A kimonók mellett a jumpsuitok azok a darabok, amik a kezdetek óta klasszikusnak számítanak a ZIA budapestnél. Az overáljaink általában egy derékhoz tartozó textil övvel készülnek, hogy kedved szerint alakíthass a sziluetteden, de saját övet is használhatsz, ha még hangsúlyosabb kiemelésre vágysz. Ami az anyagokat illeti, előszeretettel használunk minőségi pamutot vagy viszkózt, és ezek keverékeit. A ruhákhoz hasonlóan a jumpsuitok is kifejezetten praktikusak, mivel megspórolod velük a szetted felső és alsó részének összehangolását, csupán kiegészítőket és extra rétegeket kell választanod. Hogy kedved kapj a viselésükhöz, készítettünk három őszi outfitet különböző stílusokban - az egyedüli közös pont az urban chic vibe!

 

 

 

Az első szett tökéletes lehet az irodába, egyetemre vagy akár egy csajos programhoz is. A BLACKOUT JUMPSUIT épp az egyszerűségétől ilyen szofisztikált, amivel a letisztult WINTER STUDIO JACKET csodásan harmonizál. Mindezt egy bőr bokacsizmával és egy hangsúlyos fülbevalóval párosítottuk, a műbőr, oversized pakolós táskával pedig lazítottunk az elegancián.

BLACKOUT JUMPSUIT - winter edition

SIGNATURE OVERSIZE BAG - light brown

WINTER STUDIO JACKET

 

 

 

A második egy laza look, amit a rohangálós hétköznapok ihlettek. A TOUCH JUMPSUIT ugyan a nyári drop része, nem kell lemondanod róla! Viselj alatta egy szűk, hosszú ujjú, fehér bodyt vagy felsőt, ami egy izgalmas kontrasztot ad majd a szettnek. Ezt követően kapj fel egy oversized blézert, ha igényli az időjárás és a hangulatod, a mintás ROCKAWAY BUCKET HAT-tel pedig adtunk egy váratlan részletet a szettnek. Már csak egy komfortos loafert vagy sneakert kell felkapnod, hogy indulhass is! Ha ezt a szettet viseled, garantáltan kifogástalan kényelemben lesz részed, mégis egy kifinomultan lezser szettben töltheted a napod.

CITY LEGACY 2.0 STUDIO JACKET - olive green

TOUCH JUMPSUIT

ROCKAWAY BUCKET HAT

 

  

 

Az utolsó egy igazán extra outfit, amit csupán a statement kabát tesz ennyire drámaivá. Minden más egyszerű és minimalista, hogy a mintás darabon maradjon a fókusz, aminek merészségén az apró, gyöngyös fülbevaló egy hajszálnyit finomít. Ez a look a hétköznapokra vagy különleges alkalmakra is ideális, csizma helyett akár sneakerrel vagy loaferrel is viselheted.

CITY LEGACY 2.0 OVERSIZE COAT

CITY LEGACY 2.0 OVERSIZE BAG - dark brown

CRUZ JUMPSUIT - blue

 

 

Iratkozz fel a ZIA budapest hírlevélre, hogy mindig értesülj a legfrissebb tippekről, újdonságokról és kedvezményekről, ráadásul minden új feliratkozót egy 15%-os kuponnal ajándékozunk meg!

Vissza a blogba