#ZIASQUAD - Így viselik az influencerek a ZIA budapest darabokat!

A márka életében számunkra mindig az a legnagyobb öröm és elismerés, amikor a való életben, funkciójukat betöltve láthatjuk viszont az általunk megálmodott darabokat. Mindig kíváncsian figyeljük, hogy Ti hogyan építitek be az egyes darabokat a saját gardróbotokba, mivel párosítjátok azokat, és mindez hogyan kel életre a személyiségetekkel. Használd a #ZIASQUAD taget megosztáskor, így mi is láthatjuk a szuper szetteket!

Ezúttal egy #ZIASQUAD outfit válogatással érkezünk; csokorba gyűjtöttük azokat a darabokat, amik a jelenlegi CHRISTMAS SALE-be is beletartoznak, hogy kedvezményesen szerezhesd be a kedvenceid. Válassz fenntartható, magyar tervezői darabot idén karácsonykor!

Egy kis ajándékkal is készültünk: vásárolj minimum 40.000 Ft értékben a ZIA budapest webshopon, és megajándékozunk egy általad választott kiegészítővel! Ha a kosárértéked meghaladja a 40.000 Ft-ot, nincs más dolgod, mint kiválasztani a kedvenced. Add hozzá a kosaradhoz, és az ajándék összege automatikusan levonásra kerül!

 

 

Az OVERSIZED CRUZ SHIRT egy ZIA budapest best-seller darab, ezért elkészítettük fekete, fekete 100% selyem, fehér és mintás verzióban is. Az átlátszó anyaga számtalan styling lehetőséget kínál, télen pedig egyébként is elengedhetetlen a rétegezés, de a fázósoknak van egy jó hírünk: ez a darab téli változatban is elkészült, gyapjúkeverék anyagból, stílusos olívazöld színben.

Imádjuk @fridajuszku vérbeli minimalista szettjét, aminek különlegessége az egyszerűségben rejlik; a tetőtől talpig fekete look kiemeli a felső légies, játékos jellegét. @bobemusicofficial pedig úgy döntött, hagyja érvényesülni a felső mintáját, így csak visszafogott ékszereket visel mellé, és milyen jól tette!

Bal: OVERSIZE CRUZ SHIRT - printed zebra

Jobb: OVERSIZE CRUZ SHIRT - black

 

 

 

A WINTER STUDIO JACKET egy ikonikus ZIA budapest darab! Nem véletlenül: bármilyen stílust is képviselsz, biztos lehetsz benne, hogy a ruhatárad időtlen alapdarabjává válik. Az oversized fazon megengedi, hogy kényelmesen a válladra dobhasd bármilyen outfit esetén - télen a kabát alá, jobb időben pedig egy utolsó, extra rétegként.

Egyszerűen nem bírunk betelni @hajduszonja lezseren vonzó szettjével, ami akár az idei szilveszteri partin in megállja a helyét! Ez a look a tökéletes bizonyítéka annak, hogy a túlméretezett darabok a közvéleménnyel ellentétben még a szűk fazonoknál is szexisebbek. @evelindelne pedig a mély kivágást izgalmas anyagpárosításokra használta, és egy váratlan bőr toppal kombinálta ezt az ikonikus zakót.

Bal és jobb: WINTER STUDIO JACKET

 

 

A WINTER STUDIO CROP JACKET egy igazi jolly joker, hiszen még a legegyszerűbb szettet is azonnal feldobja. Nagy kedvencetek, ezért már csak pár darab elérhető a műbőr és a barna gyapjúkeverék variánsból is! A ROCKAWAY OVERSIZE SHIRT DRESS mellett pedig lehetetlen csak úgy elmenni, a vagány minta statement darabbá teszi, az oversized fazonnak hála pedig gyerekjáték a téli rétegezés. 

@evelindelne tökéletesen elkapta a francia urban chic vibe-ot, @bencecsalar pedig finoman western irányba terelte a kedvenc ingruhánkat, megtartva a look urbánus jellegét.

Bal: WINTER STUDIO CROP JACKET v3

Jobb: ROCKAWAY OVERSIZE SHIRT DRESS - tiger print

 

 

Tovább válogatnál? Nézz körül a CHRISTMAS SALE daraboknál, most akár 60% kedvezménnyel szerezheted be a kedvenceid!

 

Vissza a blogba