3 must-have nyári kiegészítő

 Nyáron az extra rétegek hiányában a kiegészítőkre kell hagyatkoznunk, ha szeretnénk valami pluszt adni az outfitünknek. Még jobb, ha ezek a kiegészítők nem csak egy stílusos elemként szerepelnek, hanem funkcionálisak is. Összegyűjtöttünk három ZIA budapest kiegészítőt, amikben egyesül a praktikum és az ízléses dizájn, és amik nélkül nem tudnánk elképzelni a nyári ruhatárunk.

 

 

TRADEMARK CAP - green

 

Megvéd a káros napsugaraktól és bármely szetted vagányabbá teszi. A ZIA budapest TRADEMARK CAP egy klasszikus baseball sapka, logós hímzéssel, kilenc különböző színben: válaszd szivárvány, burgundi, piros, farmerkék, zöld, kék, fehér, bézs vagy fekete variációban!

 

 

 

HANDMADE SCRUNCHIE

Miért ne lehetne a hajgumid a szetted egyik meghatározó része? A forró nyári napokat igazi kihívás kiengedett hajjal végigcsinálni, ezért jól jöhet, ha mindig van a csuklódon vagy a táskádban egy-két hajgumi. A ZIA budapest scrunchiek ráadásul visszamaradt anyagvégekből, a műhelyünkben készülnek a fenntarthatóság jegyében.

 

  

 

SUMMER BAG

Akár a vízpartra, a piacra vagy akár a városba indulsz, szükséged lesz egy könnyed nyári táskára. A SUMMER BAG a hagyományos cekkerek és tote bag-ek fúziója, így bárhova is indulsz, ez az élénk narancs táska a váratlan zöld részletekkel biztosan nem fog cserben hagyni. Akár csak a scrunchiekat, a SUMMER BAG-eket is a saját műhelyünkben varrjuk, hogy még kisebb ökológiai lábnyomot hagyhassunk magunk után.

 

 

 

Tudtad? Ha vásárlásod végösszege meghaladja a 30.000 Ft-ot az Andrássy úti Omorovicza üzletben, akkor megajándékozunk egy 10.000 Ft értékű ZIA budapest utalvánnyal, amit a ZIA budapest webshopon vagy az üzletében használhatsz fel a hónap végéig. Emellé egy scrunchie csomagot vagy egy TRADEMARK CAP-et adunk ajándékba, amit az Omorovicza üzletben vehetsz át a vásárlásodkor. Bővebben itt olvashatsz a kollaborációról.

Vissza a blogba