3 nyáresti look a ZIA budapesttől

A Summer Sale a ZIA budapesthez is megérkezett, ami a legjobb alkalom arra, hogy teljesítsd a szezonális kívánságlistád. A darabok többsége kompatibilis az átmeneti idővel, de a nyári meleg még akár két hónapig is velünk maradhat. A legfrissebb blogposztban most a fesztelen nyárestéket ünnepeljük, ezért összeállítottunk három night out szettet ZIA budapest urban chic stílusban.

 

 

Az első szett középpontjában a Summer In The City drop egyik kulcsdarabja áll, a ROCKAWAY OVERSIZE SHIRT DRESS. Multifunkcionális, ezért hordhatod ingként vagy ruhaként is. Statement darab lévén bátran viseld ruhaként, hiszen már önmagában is felöltöztet! Kedved szerint a sziluetten is alakíthatsz: kösd meg derékon a hozzá tartozó megkötővel vagy válassz egy fekete övet! A szettet ezúttal egy platformos szandállal és arany kiegészítőkkel képzeltük el, egy finom füstös szemsmink pedig felteszi az i-re a pontot a városi estékhez.

 

  

A következő look esszenciáját szintén egy látványos darab adja: a zebra mintás OVERSIZE CRUZ SHIRT. A merész hátkivágás és az eltúlzott mandzsetta részlet a márka védjegyévé vált, az izgalmas minta pedig még különlegesebbé teszi ezt a darabot. Alulra válassz szűkebb fazont, akár egy biciklis nadrágot, hogy ellensúlyozd az oversized blúzt, amihez pedig érdemes dominánsabb cipőt választani! Az összképen az égkék TRADEMARK CAP-pel lazítottunk, egy kisebb táskával pedig már indulhatsz is a városi éjszakába. 

 

  

Ha az esti programok alkalmával is a minél letisztultabb megoldásokat keresed, akkor a harmadik szett neked szól. A fekete TOUCH JUMPSUIT egy igazi időtlen darab: sokféleképpen kombinálható, nem fog kimenni a divatból, és a lezser szabásnak, valamint a megkötős derékrésznek köszönhetően a legtöbb testalkaton előnyösen mutat. Tipp: ha magassarkúval kombinálsz egy jumpsuitot, az jelentősen megnyújtja az alakod, ezért kár lenne kihagyni. Mindezek mellé egy ezüst fülbevalót és a deadstock anyagból készült DÉJÁ VU MINI BAG-et választottuk. 

 

Nézz körül a Summer Sale darabok között, és találd meg a nyáresti kedvenced!

Vissza a blogba