4 különleges minta a még izgalmasabb szettekért

A Back to Work drop debütálásával ismét figyelemre méltó mintákat köszönthettünk, amikkel karaktert vihetsz a letisztult gardróbodba. A ZIA budapest dropok is pontosan így épülnek fel: minimalista alapdarabok, amiknek érdekességét a fazonok, a minőségi anyagok és a sokoldalú megoldások adják, kiegészítve pár vagány, mintás darabbal. A mai blogposztban megmutatjuk, hogyan tudod a Back to Work drop négy mintáját stylingolni, és még a tervezőt, Csizmazia Anettet is megkérdeztük, mit gondol az adott darabokról!

 

 

SILK TOUCH DEJA VU JUMPSUIT

Ez az overál styling szempontjából nagyon egyszerű, mivel a felső és alsó résszel már nem is kell foglalkoznod. Ha hűvösebbre fordulna az idő, bátran húzz alá egy szűk, fehér bodyt, akár hosszú ujjút is, vagy használd otthoni viseletként, hogy a lakásban flangálva egy hollywoodi dívának érezhesd magad.

 

"Szabása miatt, ha akarod ápol és eltakar, de kiemelheti derekad is a beépített derék gumival. Ennek a darabnak az anyaga a selyem érintését idézi meg. Biztos vagyok benne, hogy többen megkérdezik majd, honnan van. :)"- Csizmazia Anett, a ZIA budapest alapítója és tervezője

 

 

 

CITY LEGACY 2.0 HANDMADE OVERSIZED T-SHIRT

Klasszikus szabású T-shirt, megismételhetetlen minta! A Back to Work drop pólója egy igazán egyedi mintát kapott, mivel minden egyes példány kézzel készül, batikolással pedig lehetetlen teljesen ugyanolyan darabokat készíteni. Ha ezt választod, biztosan nem fog veled szembejönni az utcán. Bármivel ízlésesen párosíthatod, de fekete-fehér darabokkal nem lőhetsz mellé; 10/10 cool!

 

"Kedvenc kollegám Dia keze munkája, minden darabunk egyedi." - Csizmazia Anett, a ZIA budapest alapítója és tervezője

 

 

 

ROCKAWAY RAINCOAT és ROCKAWAY BUCKET HAT

Elérkeztünk a legsokoldalúbb darabhoz: az állatmintás esőkabáthoz! A styling lehetőségek itt határtalanok, mivel mozgás közben a poncsó szerű kabát egy-egy mozdulatnál az alatta viselt darabokat is megvillantja. Ha világos színekkel kombinálod a ROCKAWAY mintát, az még szembetűnőbbé teszi azt, míg sötét árnyalatokkal párosítva a minta szolidabbnak tűnik, ám jobban érvényesül. Extra tipp: oversized fazon lévén viseld alul szűk darabokkal, hogy egyensúlyt teremts, és optikailag megnyújtsd a lábaid!

 

"Must have darab az őszre, mintája miatt sosem megy ki a divatból, fazonját úgy találtuk ki, hogy minden alakon jól mutat. Várandósként is hordtam a mintadarabot, még úgy is jó volt. :)" - Csizmazia Anett, a ZIA budapest alapítója és tervezője

 

 

 

ROCKAWAY 2.0 MINI OVERSIZE SHIRT

A ROCKAWAY blúz mintája az újra virágkorát élő 70-es éveket idézi, mégis egy olyan formában jelenik meg, ami időtlenné teszi a viselését. Mi egyszerű fekete és/vagy bézs párosítással ajánljuk, de hordhatod egyéb, egyszínű darabokkal is.

 

"Fazonja időtlen, mintája vagány! Kedvencem!" - Csizmazia Anett, a ZIA budapest alapítója és tervezője

 

 

 

Iratkozz fel a ZIA budapest hírlevélre, hogy mindig értesülj a legfrissebb tippekről, újdonságokról és kedvezményekről, ráadásul minden új feliratkozót egy 15%-os kuponnal ajándékozunk meg!

Vissza a blogba