CITYLEGACY 2.0 - Anett kedvenc outfit összeállításai

A CITYLEGACY 2.0 runway kollekció még tavasszal debütált, de a darabok már meg is érkeztek a ZIA budapest webshopra! Szuper hírünk van a számotokra: augusztus 14-ig az őszi-téli darabokat most 20% kedvezménnyel rendelheted meg, a csomagod pedig egy hónap múlva kapod kézhez. A preorder időszak alatt így lehetőséged nyílik elsőként lecsapni a limitált kifutós darabokra.

 

Az őszi-téli runway kollekció azoknak szól, akik élvezik az urbánus közeget, mégis törekednek a fenntarthatóságra, megjelenésükkel pedig tükrözni szeretnék egyéniségüket, mondanivalójukat. Kitűnni és nem feltűnni akarnak, ezzel is hangsúlyozva a mindig pezsgő, de tudatos életmódjukat.

 

A CITYLEGACY 2.0 darabjai nagyrészt a hűvösebb napokra készültek, de érdemes már most beszerezni a kedvenceid, hogy még kedvezményesen a a ruhatárad részei lehessenek. Akadnak olyan fazonok is, amik a nyárestéken vagy az átmeneti időszakban is megállják a helyüket, ezért megkértük a márka tervezőjét, Csizmazia Anettet, hogy mutassa be nekünk a kedvenc összeállításait, amikbe akár holnap is belebújhatunk. Íme, három CITYLEGACY 2.0 look a városi komfort, a környezettudatosság és a ZIA budapest vibe jegyében!

 

 

GO WILD FOR A WHILE!

 

Anett imádja a coordinated szetteket, ezért a CITYLEGACY 2.0 sem maradhatott ki ebből a rajongásból. Az állatmintás darabok a Summer In The City dropnál is sokak kedvence volt, most fekete-fehér változatban érkeznek. Egy ilyen szettet felvenni és stylingolni éppoly egyszerű, mint egy nyári ruhába bújni, mégis izgalmasabb. Egyedül arra kell ügyelned, hogy a look minden egyéb eleme letisztult maradjon.

 

CITY LEGACY 2.0 VEST - showpiece

CITY LEGACY 2.0 SHORTS - showpiece

TRADEMARK CAP - Denim blue

OVERSIZE TOTE BAG

 

 

CRUZ EARTH TONES

 

A ZIA budapest ikonikus CRUZ fazonja már évek óta kulcsdarabnak számít a kollekcióknál és a droppoknál. Ezúttal a CRUZ SHIRT született újjá, most olívazöld színben, amit Anett földszínekkel párosított. A look komfortos és laza, az anyagoknak és a finom részleteknek köszönhetően mégis kifinomult.

 

WINTER CRUZ SHIRT - olive green

OVERSIZE CRUZ BAG - yellow

CITY LEGACY 2.0 TRAPEZE PANTS - beige

 

 

URBAN FESTIVAL

 

Anett a harmadik szettet a fesztiválszezonra álmodta meg. Az arany színű, mintás VISION OF LIGHT kimonó nadrág egy különleges statement darab, így az outfit többi eleme visszafogott, hogy az igazán érvényesülni tudjon. A zero waste scrunchiek nem csak környezettudatosan stílusosak, de mindig jól jönnek a nyári programokhoz, akár csak a letisztult baseball sapka, ami a napszúrástól véd.

 

VISION OF LIGHT KIMONO PANTS - gold

TOUCH TOP - white

HANDMADE SCRUNCHIE

ZIA // minimal streetstyle unique ring - Silver

  

A teljes CITYLEGACY 2.0 kollekciót megtalálod a ZIA budapest webshopon!

Vissza a blogba