Melyik ZIA budapest STUDIO JACKET illik hozzád?

A STUDIO JACKET a ZIA budapest egyik kulcsdarabja, amely szezonról szezonra megújul. A tervező, Csizmazia Anett minden alkalommal egy kicsit más formában kelti életre ezt a karakteres fazont, a rövidített hossztól kezdve a díszített és kivágott hátrészen át egészen a pasztell modellekig már mindenfélét megtalálsz, ezért megértjük, ha némiképp nehezedre esik a választás. A mai blogposzt ennek apropóján készült: bemutatjuk az összes elérhető fazont, és hogy hogyan tudod őket a ruhatáradba hatékonyan beépíteni.

 

 

A RÖVID

A WINTER STUDIO CROP JACKET-ből már csak pár darab elérhető műbőr vagy minőségi gyapjúkeverék anyagból. A valamivel rövidebb fazon, a díszpánt, és a mindenkinek előnyös V-kivágás adja a darab karakterét. A barna árnyalatok könnyen beépíthetők bármely ruhatárba: a fehér szépen kiemeli a földszíneket, de párosítsd bátran egyéb földszínekkel, feketével vagy a zöld, a vörös vagy a kék árnyalatival!

 

 

 

AZ OVERSIZED ALAPDARAB

Ha tetszik a WINTER STUDIO JACKET és a CITY LEGACY 2.0 STUDIO JACKET letisztult, de sajátos dizájnja, akkor egy biztos: ezeket a darabokat garantáltan nem fogod megunni! Mindkettő nagyon jól kihasználható, mivel alapdarabok, így könnyen stylingolhatók, ráadásul az oversized szabásnak köszönhetően több rétegre, vastagabb anyagokra is fel tudod kapni őket. A színpárosítás szempontjából ugyanaz érvényes, mint a CROP daraboknál.

 

 

 

A SZÍNES

A CITYLEGACY 2.0 runway kollekció újragondolt STUDIO CROP COAT darabja most 100% gyapjúból készült, finom kék színben, rojtos hátdíszítéssel. Egy másik pasztell darab is elérhető, a RUE ET FLEUR STUDIO JACKET népszerű levendulaszínben, lenvászon anyagból. Ezek visszafogott árnyalatok, ezért semmiképp sem nevezhetők statement darabnak, de sokkal jobban meghatározzák a szetted, mint az előbbi, földszínű dzsekik. Nem érdemes ódzkodni ezektől a színektől sem, mivel több mindennel párosíthatók, mint gondolnád: a kéket bármivel felveheted, és meglepő módon a levendulaszín is ízlésesen mutat bármely színnel - egyedül a feketét nem ajánlanánk hozzá.

 

 

Tudtad? Ha minimum 20.000 Ft értékben vásárolsz a webshopon, akkor megajándékozunk egy általad választott kiegészítővel! A promóció szeptember 11-ig érvényes, a részleteket és a választható ajándékokat ide kattintva találod.

Vissza a blogba