Szállítási feltételek, csere és visszaküldés

SZÁLLÍTÁSI IDŐ ÉS KÖLTSÉGEK

 

 

MAGYARORSZÁG

 

Házhoz szállítás: 3-7 munkanapon belül kiszállítva - 1.990 Ft

 

Utánvét: 500 Ft. + szállítási költség

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

50.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

 

EURÓPAI UNIÓ

  1. zóna. 20 €
  2. zóna. 26 €
  3. zóna. 34 €
  4. zóna. 54 €

 

A szállítási zónákkal kapcsolatos további információkért - szállítási idő, országok zónákra való lebontása - kattintson ide!

 

 

EGYESÜLT ÁLLAMOK

2-3 munkanapon belül kézbesítjük - 52 €

 

 

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Pannon XP nyomonkövetés: http://nyomkovetes.tracking-shipment.com/pannon-xp-nyomonkovetes/

Pannon XP Ügyfélszolgálat: +36207733399

MPL Tracking: https://www.posta.hu/tracking

Ha módosítani szeretné a szállítási címet vagy a szállítási dátumot, vegye fel a kapcsolatot a Pannon XP fuvarozócsoportjával: info@pannonxp.hu vagy a +36207733399 telefonszámon, és ne felejtse el a tárgyhoz a nyomonkövetési számát megadni!

 

 

ELVESZTETT VAGY SÉRÜLT TÁRGYAK

A rendelés leadásával elfogadja, hogy a ZIA budapest nem vállal felelősséget az általuk alkalmazott szolgáltatások által okozott közvetlen vagy közvetett károkért. A ZIA budapest szükség szerint megadja Önnek a nyomon követési számot és a szállítmányozó cég elérhetőségeit. Miután ezt az információt megkapta, az Ön, mint ügyfél felelőssége, hogy kapcsolatba lépjen a szállító társasággal. Az elveszett csomagokért felelősséget nem vállalunk.

 

ADÓK ÉS VÁMOK

Amikor csomagot rendel a ZIA budapesttől nemzetközi kiszállításra, előfordulhat, hogy az Ön országára behozatali vámok és/vagy adók vonatkoznak. A ZIA budapest nem vállal felelősséget a vámokból/adókból származó költségekért. A vámkezeléssel kapcsolatos további költségeket a mi ellenőrzésünkön kívül esőnek tekintjük, és a ZIA budapest nem tudja megadni ezeknek a díjaknak az értékét. További információkért forduljon a helyi vámhivatalhoz!

 

FIZETÉSI MÓDOK

A ZIA budapest webshopon keresztül történő vásárlásokat olyan megbízható internetes fizetésfeldolgozó cégek biztosítják, mint a PayPal és a Shopify Payments. Az összes továbbított személyes betéti és hitelkártyaadatot a PayPal és a Shopify Payments biztonságos kapcsolatai kezelik. A számunkra továbbított személyes kapcsolatfelvételi adatokat nem osztjuk meg, bizalmasan kezeljük. Töltse ki az űrlapot legjobb tudása szerint hiánytalanul!

 

VISSZATÉRÍTÉS ÉS CSERE

A ZIA budapest nem fogad el semmilyen visszaküldött terméket előzetes írásbeli értesítés és megállapodás nélkül. A terméket 7 napon belül saját költségén visszaküldheti (nem használt termék(ek), hibátlan állapotban) vagy kicseréljük az áru(ka)t, és ingyenesen elküldjük Önnek, vagy visszatérítjük a pénzét, csökkentve a szállítási költségeket és/vagy a további díjakat. A visszaküldött termék(ek)nek és a csomagolásnak is használaton kívülinek kell lennie. Kivételt képeznek az 40%-nál jobban leárazott termékek, visszaküldés után egy egyéni kódot generálunk az összegről, amelyet le tud vásárolni webshopunkon.

Visszatérítés címe:

Magyarország, 1136, Budapest, Raoul Wallenberg utca 11., 3/3 - 22-es kapucsengô, ZIA invest Kft.